Om Tabitha Anhøj

Det vigtigste for mig er at være i øjenhøjde med folk. Respektere hver enkelt menneske for den de er. Jeg yder gerne en ekstra indsats, så du føler dig set og hørt i din sag. Din sag er det vigtigste for mig!

Sagsområder

Jeg er specialiseret i familieret, herunder tvangsfjernelsessager, tvangsadoptionssager, forældremyndighed, samvær og bopæl.

Jeg har igennem min karriere ført over 1000 sager om tvangsfjernelse og forældremyndighed og samvær.

Derudover behandler jeg også straffesager. Jeg er optaget på listen over beskikkede advokater hos UKN (ungdomskriminalitetsnævnet). Jeg har tidligere arbejdet i Ringe Statsfængsel og været ekstern lektor i strafferet og straffuldbyrdelse på Københavns universitet.

Landsdækkende service

Jeg har valgt en strategi, der hedder:
Få sagsområder, til gengæld tager jeg dem i hele landet.

Jeg blev færdig som cand.jur i 2013. Jeg startede egen advokatvirksomhed i 2018 hjemmehørende i Svendborg, men jeg tager sager i hele landet og er altså landsdækkende. Jeg har den filosofi, at jeg hellere vil være den dygtigste til få områder i stedet for at tage alle typer sager ind og kun tage sager lokalt.

Advokat Tabitha Anhøj
cand.jur.

Du er meget velkommen til at ringe til mig, tager jeg den ikke, vender jeg altid tilbage indenfor 24 timer. Du er også velkommen til sende en sms på samme nr.

Kontaktinformation

Vi benytter cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på hjemmesiden.